NO MATTER WHAT, THE MASTERPIECE OF ME IN REAL LIFE, I'D START WITH A BLOG .

Tuesday, 2 June 2015

Selagi ada rindu..

Views

Yeppp.. I know.. it's already 2.10 AM in year 2015, but I still listening to this song . maigaddd ! this song reminds me to someone *o* alahhh.. bila pucuk cinta monyet baru nak berputik sedikit, adalah gatalnya . heee . Zaman SMK duluan.. suka kat kawan laki tu tapi malu-malu nak mengaku dan bercerita dekat bestie sebab tahu, bila hal minat kat seseorang ni terbongkar, mesti akan kecoh seluruh blok bebudak form 5 . So bagi mengelak kekecohan berlaku, memasing hanya mampu bermain mata dari kejauhan.. >,< Setiap kali nak keluar pergi toilet (even tak rasa nak pee or popooo pon . heee.. :p) mmg akan lintas depan class si dia . Setiap kali lintas depan class si dia, mesti bijik mata ni gatal nak pandang dalam class dia.. setiap kali pandang, setiap kali tu jugak masing-masing bertentang mata . Aku malu, lantas cepat-cepat berlalu pergi walhal dalam hati sukanya bukan kepalang lagi sbb dia pun pandang aku weiiii ! Gatal kau Sofia, sungguh kau gatal.. mintak digaru sama gergaji yaa nakkk.. hmmm .

act, kteorg suka sama suka pada satu sama lain since form 3 lagi.. dan rasa itu kekal hingga ke form 5 but till now kami tak pernah declare pape even kawan-kawan sibok duk provok suruh couple couple and couple . Untung aje kami ni jenis species tak amik kisah sangat dgn apa-apa status :p*sebnrnya dua-dua pemalu* heran jugak.. seramai ramai gadis kat sekolah yg menaruh hati kat dia, kte yg selebet ni jugak dia pandang . huwaahhh...! feel so lucky ! hiksss.. kalau tak silap, waktu form 5 lagu “Selagi ada rindu" ni laa yg tgh hot kat sekolah versi nyanyian Pak Long (kat sekolah kte laa, sekolah awak taktau la femes ke tidak lagu nyanyian Pak Long ni) Tu laa kte ni mcm terjatuh hati dgr lagu ni.. asyik ingin bertemu ~~~ jee kat sekolah.. ahahahahaa.. gatal anak pakcik Hassan ni.. but itu semua dulu . Sekarang dah takde rasa pape dah dgn si dia ni, tp alhamdulillah we're still keep in touch, walaupun dah hampir 5 tahun berpisah dan tak pernah bersua muka sejak abis SPM.. tak sangka si Mr. A (Idk why.. sedari dulu mmg suka sgt dengan org yg nama nya start dgn huruf A.. maybe sbb nama sendiri pun start dgn huruf A) simpan lagi contact num Pia (sbb katanya susah nak dpt phone number Ainin Sofia ni, dpt pon sbb amik curi-curi dr buku pelajar.. :p) still friend di FB, and follow my Insta :) thanks sbb sudi berkawan dgn kte sampai ke laa ni.. :) and last week terima whatsapp dari dia.. ahahaha.. sorry.. num awak dlm phone kte dah hilang sbb dulu pernah reset phone then ada certain num tak lekat kat simcard and phone, tu yg byk num hilang ghaib :( takan pernah delete number sesiapa dalam phone melainkan hal sedemikian ini berlaku :( seperti yg pernah dikhabarkan sebelum ini, once I've delete your number, you are permanently deleted from my life too . okay ;)

huiii.. nak dekat pukul 3 pagi dahhh uiiii . okay okay.. jom sleep.. urghhh.. jgn smpai subuh tak sedar, sat lagi mama azan dekat cuping tinge ni.. hehee . mornyte fellas ! 

Piasofia ;)

No comments:

Post a Comment