NO MATTER WHAT, THE MASTERPIECE OF ME IN REAL LIFE, I'D START WITH A BLOG .

Monday, 10 November 2014

Alhamdulillah selesai sudah..

Views
Assalamualaikum..

Hai hai haiiiiii..
*nak jerit sikit... Yeayyyy..!
hurmmm.. act, tak tau dah nak mulakan ayat macam mana.. Jarang dah menaip so jari jemari pon start kaku macam kayu api kat hutan belantara sana.. eyh, merepek.. apa-apa pon, Alhamdulillah.. selesai sudah satu event untuk student-student Genius Aulad ni.. Lego nyo raso hati nih.. Syukur semuanya berjalan dengan lancar dan menepati ciri-ciri serta kehendak yang diingini.. =) 


Walaupun dapat tgk dari jauh pon oke laa.. dah cukup berpuas hati dengan performance student-student GA.. well done childrens.. well done! Teacher bangga dengan awak-awak semua.. Hope dah naik darjah satu nanti jangan lupakan teacher Sofia mu ini yee.. =)


Syukur sound system semuanya oke.. even pada awalnye keadaan agak bercelaru sedikit.. heee.. normal la kan if tersilap langkah sikit, untuk orang seperti pia yang agak noob dalam bidang-bidang handle sistem audio bagai nih.. hohohoo..

sangat berterima kasih tersangatlah sangat dekat abang Kamarul and his friend sebab turut membantu pia dalam bilik audio tuh dari first Little Ihtifal showcase berlangsung sampai lah tamat semuanye..

terima kasih untuk lawak jenaka yang diberi, terima kasih sebab berjaya mengurangkan nervous pia, terima kasih untuk segala tunjuk ajar yang diberi, terima kasih jugak sebab gelak-gelak dengar pia membebel.. HaHaa.. even benda yang dibebel pia takde satu pon yang funny sampai cecah tahap nak terkentut kan.. hurmmm.. last but not least, terima kasih atas segala pujian yang diberi untuk student-student pia.. mereka memang layak diberi pujian sebab berjaya hasilkan performance yang mampu buatkan parents dorang gelak sakan tengok gelagat dorang on stage. Angkat skirt la.. berebut microphone laa.. hurmmm.. so cute laa sayang semua.. everything's happen spontaneous.. =)


Congrats to all teachers! Alhamdulillah.. kte dah buat semampu dan sebaik malah seikhlas yang mungkin dalam menjayakan showcase anak-anak.. and yesss.. finally paid off.. terbaik semuanya.. =)))))


Bergambar selagi boleh,
bergambar selagi diberi peluang..


Selesai majlis aku di kidnap lagi..
dibawa pergi melawat kawan lama.. hahahaa.. 
amacam bro.. berjaya takutkan berapa ramai orang ini hari? suka laa hang noh menyamar jadi hantu siang-siang hari nih.. pastu orang tak boleh intai hang melalui topeng muka tu.. and suka la hang noh dengar gegurl terjerit takut tengok hang.. nasib iteww tak takut.. rilex and steady jee.. keep calm and snap photo with hantu jadian! jangan masuk dalam mimpi kte tau! kbai.. ngantok sudaaa.. ada masa kte merepek lagi.. dadadididudu..

Salam setitis kasih Sofia, hikss. 
Piasofia. 

No comments:

Post a Comment