NO MATTER WHAT, THE MASTERPIECE OF ME IN REAL LIFE, I'D START WITH A BLOG .

Saturday, 25 October 2014

Officially 22 !

Views

Assalamualaikum..

Holaa muchachitasss!
Yess.. I'm back.. yesss.. Officially 22 y/o.. And yesssss.. Getting older.. Oke, 22 is just a number.. Tak perlu nak paranoid sangat.. Erghh.. Tak sangka makin hari umur makin menginjak dewasa, terasa masa pon berlari berlalu dengan pantas.. So, I think, its better to stop perangai childish anda yee Sofia.. Buang-buanglah sifat atau sikap yg berbau negative tuh sejauh dan semampu yg boleh.. InsyaAllah semua akan berjalan dengan lancar dan mudah.. Apa-apa pun sangatlah berterima kasih kepada semua yg menge‘wish’ bufday Pia.. tak kira lah through fb ke, twitter ke, whatsapp ke, inbox, DM, and semua-semuanya lah (jika anda baca blog ini) sangat hargai ucapan anda.. at least, anda yg wish still ingat 25 oct adalah tarikh lahirku ke dunia.. yee dak.. hehee..

dan sangat bersyukur ke hadrat illahi kerana masih diberi peluang untuk merasa pahit manis masam kelat hidup di bumi ini. syukur alhamdulillah Ya Allah..
Alhamdulillah atas segala nikmat yg diberi..
Alhamdulillah atas kesihatan yg diberi..
Alhamdulillah atas kurniaan jasad ini..
Alhamdulillah atas pemberian keluarga yg indah..
Alhamdulillah atas segala pinjaman dan juga pemberian Mu ini Ya Allah.. Syukran Jazilan..

Oke lah, mata dah pedih pedih asam gelugoq ni.. So, Sampai sini sahaja entri kali ini.. InsyaAllah.. ada masa kte menaip lagi yee..

Salam sayang,
Piasofia.